Naast het huren van een professioneel portofoon met een landelijk bereik kun je bij SafeTalk ook voor diverse accessoires terecht. Onze portofoons worden geleverd in een professionele opbergkoffer inclusief een portofoon oortje. Daarnaast leveren we ook voor je andere oor een schuimoortje gratis erbij. Onze collectie accessoires is recentelijk uitgebreid met speaker microfoons. Deze kleine krachtpatsers hebben een grotere klankkast waardoor de geluidskwaliteit zeer goed is en met heldere sterkte binnenkomt.

Het is mogelijk om de speaker microfoon aan de kraag van je colbert, uniform of werkkleding aan te clippen waardoor het niet in de weg zit. Tevens beschikt de speaker microfoon over mogelijkheid om een los oortje (een soepele schelp, een airtube of slangetje met dopje) in te pluggen.

Duidelijke, heldere en ongestoorde communicatie is belangrijk bij alle beroepen en situaties waar groepen medewerkers met elkaar op afstand communiceren. In omgevingen waar veel lawaai en storende achtergrondgeluiden zijn, zoals op vliegvelden, stations, bouwprojecten, bestrijden van brand, grote sport- en andere evenementen, heeft men communicatiesystemen nodig die hiertegen bestand zijn. 

Met SafeTalk portofoons voorzien van een speaker microfoon ben je samen met je collega’s voorzien van een kwalitatief hoogwaardig communicatiemiddel.

Voor de prijs hoef je het niet te laten:

Onze SafeTalk portofoons huur je al vanaf 2 euro per dag inclusief BTW. De speaker microfoons completeren je uitrusting voor 1 euro per dag excl. BTW (bij periode vanaf drie dagen aaneengesloten huur op maat).